laci_2

Vezérigazgató

Romsics László

A Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen végeztem üzemmérnökként bor-üdítő szakon. Ezt követően a Szőlészeti és Borászati Kutató Intézetben dolgoztam különböző pozíciókban, majd a Törley Pezsgőpincészet és a György-Villa főborásza lettem. 2003-ban Londonban a Wine and Spirit Education Trustnál szereztem újabb diplomát, nemzetközi borakadémikus lettem és a világ számos bortermő vidékén gyűjtöttem szakmai tapasztalatot. 2016 februárjától töltöm be a Csányi Pincészet vezérigazgatói posztját, ahol egyik fő célom az, hogy a pincészet teljes megújulása révén értéket teremtsek. Mindezt innovatív szemlélettel, motivált munkatársakkal, csapatjátékosként.

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen

Borász

Lőrincz Norbert

Gyermekként tapasztaltam meg, hogy a szőlőműveléshez és borkészítéshez mekkora alázat kell. Édesapám tanított és közben akaratom ellenére nevelte belém a szakma szeretetét. Hosszú út áll mögöttem, ami tele volt sikerekkel és persze buktatókkal. Sok tapasztalatot szereztem az elmúlt 21 évben. Egy dolog soha nem változott: mindig a lehető legjobb bort szerettem volna elkészíteni az adott évjáratban.

Nem azoké a siker, akik sohasem buktak el, hanem azoké, akik elbuktak, és ismét felálltak belőle
_IMG0137
2023_05_26__Csányi Pincészet fotózás__03

szőlész

Illyés Péter

Pályafutásomat a diploma megszerzése után 2002-ben Egerben kezdtem, majd a szekszárdi és a villányi borvidéken szereztem hasznos szakmai tapasztalatokat, míg végül utóbbi lett a második otthonom. Az elmúlt két évtized alatt a hivatásomban mindig a magam elé kitűzött célok elérése motivált, a kihívások vittek előre. Az idáig vezető út hosszú volt és rendívül sok munka van mögöttem, de ami máig is fontos a számomra: a precizitás, hatékonyság, környezettudatosság, innováció.

A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni.