Pincészetünk immárom harmadik éve keresi az inspiráló párhuzamokat, kapcsolódási pontokat a borok és az egyes művészeti ágak között. A borversek és a borral festett festmények után útjára indítottuk A bor hangjai online tehetségkutatót, amelyben utcazenészek mérték össze tudásukat.

Zenél az utca – Teleki edition címen indult a népszerű magyar énekesnő, Odett tehetséges utcazenészeket bemutató vlogjának második évada, amelyben 15 produkció mutatkozott be. A Teleki Villány támogatásával indított új szériában a nézők szavazata alapján dőlt el, ki lesz az a hat döntős, aki profi stúdióban, szakemberek segítségével készítheti el saját dalát, amelyet egy-egy Teleki bor inspirál majd. A tét nem kicsi, hiszen a verseny végső győztese fesztivál fellépési lehetőséget kap.

A Zenél az utca második évada több szempontból is különleges. A járványhelyzet okozta kijárási korlátozás miatt a bemutatkozó videókat nem forgathattuk abban a környezetben, ahol a zenészek, csapatok játszani szoktak. Így ezeket mindenki saját otthonában, a négy fal között készítette el. Az új széria igazi különlegességét a Teleki borok és a zene kapcsolódása, a kettő összefonódása, egymásra hatása adja, ugyanis a második fordulóba jutott zenészek egy saját dalt alkotnak, melyben az inspirációt a Teleki Pincészet borai adják. Kíváncsian várom, milyen bordalok születnek majd a segítségünkkel!” – nyilatkozta Odett, aki saját maga kutatta fel a tehetségkutatóban szereplő 15 utcazenészt.