Új csillag ragyogott fel Villányban.
               A Csányi Pincészet borászai sokévnyi szakmai tapasztalatukat felhasználva alkották meg új csúcsborukat a VESPER-t, mely prémium minőségű, egyedi kiszerelésű és a borvidék kontextusában is kiemelkedő. A VESPER minden egyes, sorszámozott tétele a pincészetben rejlő magas szakmai potenciált reprezentálja. Pincészetünk legfényesebb csillaga alapítónk és az azt követő generációk szenvedélyes odaadását testesíti meg.

Kevesen tudják az Esthajnalcsillagról, hogy valójában nem is csillag, hanem egy bolygó, méghozzá a Vénusz. A Nap és a Hold után ez a csillagszerű égitest a harmadik legfényesebb az égbolton ezért, ha úgy tetszik a legragyogóbb csillag az egész égen, mely napnyugtakor elsőnek tűnik fel a nyugati, s hajnalban utolsóként látható a keleti égbolton, ezzel is segítve az embereket a tájékozódásban, a helyes út megtalálásában.

A Vesper számunkra nem csupán egy bor a sok közül, hanem egy alkotás, mely alapítónk és az azt követő generációk szenvedélyes odaadását testesíti meg. Pincészetünk legfényesebb csillaga, mely a benne rejlő magas potenciállal hosszú tündöklést ígér.

És, hogy miért Vesper és nem Esthajnalcsillag? Úgy gondoljuk, hogy ez a „csillag” nem csak hazai, hanem nemzetközi lehetőségeket is tartogat számunkra.